Image Aromatherapie

Vitamina

Met de producten van Vitamina willen wij mensen motiveren en inspireren naar een gezonder, energieker en bewuster leven en hierdoor een hogere levenskwaliteit te ervaren.

  • - 100% natuurlijk
  • - Zonder kleur- en of smaakstoffen
  • - Zonder synthetische bewaarmiddelen
  • - Gluten- en lactose vrij
  • - Geen toegevoegde suikers
  • - Alcoholvrij
  • - Geschikt voor veganistisch dieet

Gezondheidsgids

Image gids
Praktische tips om de meest voorkomende kinderkwalen met succes te behandelen op volkomen natuurlijke wijze.
22,50 euro

Plus Vitality

Image gids
om met een fundamentele aanpak de lichamelijke balans op alle niveaus te herstellen
Stress - vermoeidheid - burn-out - energietekort
60 V-caps
39,95 euro

Flacid caps

Image gids
Het zorgt niet alleen voor een gezonde spijsvertering, maar zorgt er ook voor dat je voldoende energie en voedingsstoffen kan opnemen om een sterke immuniteit te kunnen opbouwen en om goed te kunnen functioneren.
Reflux - maagzuur - krampen - maagzweren
60 V-caps
29,95 euro

Flacid poeder

Image gids
De unieke combinatie van 5 componenten bij Flacid poeder is erop gericht om bij baby’s en kleine kinderen het terugkeren van de maaginhoud te verhinderen, de maag te beschermen, terzelfdetijd de spijsvertering te stimuleren, in te gaan tegen allerlei ontstekingen, infecties en allergiën en om de baby/ het kind te kalmeren.
Reflux - maagzuur - krampen
30gr
24,95 euro

Dolorotex

Image gids
Door de interessante eigenschappen van de baobab-olie (huidregenerend, isolerend, pH-herstellend) in combinatie met de brede werking van de essentiële oliën (ontsmettend, wondhelend, oorsmeerpropoplossend) is Dolorex een zeer geschikte therapeutische olie voor de behandeling van allerhande oor-en huidaandoeningen niet alleen bij kinderen maar ook bij volwassenen.
Oorpijn - oorontstekingen - oorproppen - huidaandoeningen
10ml
17,95 euro

Cartosil

Image gids
Cartosil bevat een brede waaier aan bouwstoffen waardoor het lichaam alles krijgt wat het nodig heeft om alle bindweefselstructuren zoals kraakbeen, spieren, pezen, botten en gewrichten optimaal intact te houden of te herstellen en om ontstekingen van gewrichten, pezen en spieren te behandelen. Ook voor gezonde haren, sterke nagels en elastische huid met vermindering van rimpels.
Botten - gewrichten - spieren - huid - haar - nagels
60V-capsule
39,95 euro